پس از ساخت باربی، تصمیم بر این شد تا مدل های گوناگونی از لباس ها در اختیار کودکان قرار گیرد تا آنان بتوانند شخصیت دلخواه خود را در مدل های مختلف به باربی ببخشد. به مرور زمان باربی کارکرد مهمی یافت؛ باربی به دختران آموزش می داد که جامعه مدرن ازآنها بعنوان یک زن چه انتظاری دارد.
کمر باریک و اندام کشیده ی باربی باعث شده است تا دختران نوجوان درغرب وسایر کشورها برای اینکه اندامشان شبیه باربی شود یا از الگوی باربی خیلی فاصله نداشته باشد، از خوردن غذا به اندازه کافی در سن رشدخود پرهیز کنند. لذا آمار حیرت آور سازمان های بهداشتی غرب از سوء تغذیه ی دختران غربی خبر می دهد.
چون مطرح می شد که ترکیب اندام باربی هیچگاه بهم نخواهد خورد، بدین خاطر در تربیت دختران برای اینکه در سنین بزرگسالی هیچگاه باردار نشوند، در حفظ تناسب اندام آنان بسیار مؤثر بود.
در دهه ی 90 میلادی به دلیل کاهش نرخ تولید مثل در غرب به ویژه در آمریکا، باربی برای تربیت دختران در آن زمینه وارد صحنه شد و در سال 1995 این عروسک با این جنین در شکم خود به بازار عرضه شدتا دختران نوجوان با وضع حمل باربی به دست خود، اشتیاق مادر شدن بیابند. امروز«اسکیپر» که خواهر کوچک باربی محسوب می شود، بخشی از پاسخ به درخواست سیاست گذاران فرهنگی برای بچه دار بودن باربی است.
نگاهی به تحول لباس ها وشخصیت باربی، بیانگر آن تحول اجتماعی است که باربی در آن آفریده شده است.
نظرات شما عزیزان: